ZP HoReCa – Związek Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu

Biuro prasowe

Informacje prasowe

2017/11/29
Zaproszenie na konferencję prasową dotyczącą inauguracji współpracy na rzecz optymalizacji produktów żywnościowych w Polsce

ZP HoReCa wraz z Instytutem Żywności i Żywienia im. prof. dr hab. Aleksandra Szczygła, Polską Federacją Producentów Żywności Związek Pracodawców (PFPŻ ZP), Polską Organizacją Handlu i Dystrybucji (POHiD) oraz POLBISCO – Stowarzyszeniem Polskich Producentów Wyrobów Czekoladowych i Cukierniczych  zapraszają do udziału w konferencji prasowej która odbędzie się w dniu 5 grudnia br. o godz. 11:30 w siedzibie Instytutu Żywności i Żywienia, przy ul. Powsińskiej 61/63 w Warszawie (sala nr 7).

W trakcie konferencji nastąpi podpisanie listu intencyjnego na rzecz współpracy w zakresie optymalizacji wartości energetycznej lub/i składu produktów spożywczych rozpoczynającego skoordynowane działania w tym zakresie.

Spotkanie odbędzie się z udziałem Pana Wojciecha Kałamarza – Przewodniczącego Europejskiej Platformy ds. Diety, Aktywności Fizycznej i Zdrowia.

Serdecznie zapraszamy do udziału!

Prosimy o potwierdzenie obecności: biuro@pfpz.pl w terminie do dnia 1/12/2017 r.

Kontakt

Związek Pracodawców HoReCa
Adgar Plaza One, BE
ul. Postępu 15, VII p.
02-676 Warszawa
tel. +48 505 049 257
e-mail: biuro@zphoreca.pl

Biuro prasowe

Kontakt dla mediów