ZP HoReCa – Związek Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu

Aktualności

Aktualności

2018/04/10
Bułkę przez Bibułkę

Bułkę przez Bibułkę to restauracje, w których najważniejsze w menu są śniadania. Misją firmy jest tworzenie miejsc, które będą dobrym przystankiem na początek dnia – zarówno leniwego jak i bardzo ważnego. Nie ma dobrego śniadania bez dobrej kawy i pieczywa, a więc na jakość tych produktów kładzie się w Bułkę przez Bibułkę duży nacisk. Pieczywo jest wypiekane na miejscu a włoska kawa przyrządzana jest przez doskonale wyszkolonych baristów. Menu uzupełniają sałatki, koktajle oraz oryginalne kanapki, podawane na ciepło, z domowym sosem i sałatką. Przyjemną i luźną atmosferę Bułkę przez Bibułkę tworzą dopracowane, przytulne wnętrza, dobra muzyka ale przede wszystkim zespół pozytywnych i otwartych ludzi.

Pierwsza restauracja powstała na warszawskim Mokotowie. Aktualnie sieć składa się z czterech restauracji: trzech w Warszawie (Mokotów, Śródmieście, Saska Kępa) i jednej w Konstancinie. W każdym lokalu jest to samo menu, są te same elementy wystroju wnętrza ale mimo to każdy lokal jest inny, ma swój indywidualny charakter.

Kontakt

Związek Pracodawców HoReCa
Adgar Plaza One, BE
ul. Postępu 15, VII p.
02-676 Warszawa
tel. +48 505 049 257
e-mail: biuro@zphoreca.pl

Biuro prasowe

Kontakt dla mediów