Sieć spaghetterii Makarun Spaghetti and Salad posiada już 25 punktów gastronomicznych, w tym 24 jednostki w Polsce oraz 1 w Hamburgu. Jako pierwsi w Polsce rozpoczęliśmy sprzedaż włoskiego spaghetti z sosami w formie „take away”, co w 2016 roku zaowocowało otrzymaniem prestiżowej nagrody Food Business Award w kategorii “Fast-food”,a w 2017 roku zostaliśmy finalistami w
Grupa Warszawa to firma stworzona z pasji do rzeczy pięknych. Chcemy podkreślać dawne polskie tradycje i mieć wpływ na te współczesne. Naszą misją jest zmiana świadomości ludzi oraz przestrzeni w jakiej funkcjonujemy. Przesuwamy granicę tak aby nasi goście i klienci poznawali za każdym razem coś nowego. Chcemy aby każdy mógł
Od 2014 roku Stava rozwiązuje restauracjom problem efektywnej realizacji dowozów jedzenia do swoich klientów. Dzięki Stava restauracje obniżają koszty oraz zdejmują ze swojej głowy wszelkie problemy organizacyjne – zarządzanie kierowcami i pojazdami. Stava jest alternatywą do zatrudniania w restauracji własnych kierowców.
Dzięki autorskim algorytmom i centralnej flocie kierowców Stava optymalizuje restauracjom koszty jednocześnie poprawiając czasy oczekiwania klientów na dowóz.
Stava rozwija się w modelu franczyzowym i planuje otwarcia oddziałów we wszystkich miastach powyżej 50 tys. mieszkańców. Jest również wydawcą „Raportu o rynku dowozów jedzenia”.
ŚWIĘTA KROWA ma prosty przepis na nieprzeciętne burgery: 100% wołowiny i co miesiąc nowe smaki! To jedną z pierwszych i najbardziej rozpoznawalnych burgerowni w Poznaniu. Zadowolenie Klientów to dla ŚWIĘTEJ KROWY rzecz święta. Dlatego na co dzień i od święta burgerownia dba o Państwa zadowolenie za pomocą najwyższej jakości produktów
Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu wraz z Polską Izbą Handlu, Polską Organizacją Handlu i Dystrybucji, Naczelną Radą Zrzeszeń Handlu i Usług, Polską Izbą Paliw Płynnych, Polską Organizacją Przemysłu i Handlu Naftowego oraz Związkiem Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego – Browary Polskie przypominają, że brak dostępu nieletnich do alkoholu to sprawa wszystkich dorosłych.
Copyright © 2017 Związek Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu