W związku z realizacją projektu edukacyjnego pt. „ Branża hotelarsko-gastronomiczno-turystyczna oraz spożywcza i jej nowe dodatkowe umiejętności zawodowe [0bszar VII]” nr POWR.02.15.00-00-1018/21 finansowanych z funduszy unijnych, poszukujemy kandydata na stanowisko: Specjalista [osoba z orzeczeniem o niepełnosprawności] >>specjalista z orzeczeniem o niepełnosprawności<< ZP HoReCa
W związku z rozpoczęciem realizacji zadań w ramach projektu: „Branża hotelarsko-gastronomiczno-turystyczna oraz spożywcza i jej nowe dodatkowe umiejętności zawodowe [obszar VII]”, udostępniamy formularz rozeznania cenowego na pełnienie funkcji Autora oraz Recenzenta programu dodatkowych umiejętności zawodowych. – >> ROZEZNANIE CENOWE << – nr POWR.02.15.00-00-1018/21
Związek Pracodawców HoReCa od dnia 1 lutego 2022 roku rozpoczął realizację projektu pt. Branża hotelarsko-gastronomiczno-turystyczna oraz spożywcza i jej nowe dodatkowe umiejętności zawodowe [0bszar VII], nr POWR.02.15.00-00-1018/21, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020, Osi Priorytetowej II. Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki
Dla McDonald’s Polska, kluczowymi obszarami, na których zamierza skupić swoją aktywność w ramach ZP HoReCa, są kwestie pracownicze, w szczególności niedobory na rynku pracy. „Jesteśmy liderem rynku restauracji szybkiej obsługi i jednym z największych pracodawców w Polsce. 80 % restauracji McDonald’s w Polsce prowadzą nasi franczyzobiorcy. Jesteśmy przekonani, że
Bułkę przez Bibułkę to restauracje, w których najważniejsze w menu są śniadania. Misją firmy jest tworzenie miejsc, które będą dobrym przystankiem na początek dnia – zarówno leniwego jak i bardzo ważnego. Nie ma dobrego śniadania bez dobrej kawy i pieczywa, a więc na jakość tych produktów kładzie się w Bułkę
MEIKO jest jednym z czołowych światowych dostawców technologii profesjonalnego zmywania. Firma ściśle współpracuje ze swoimi Klientami, aby opracować najlepsze rozwiązania do profesjonalnych kuchni: od małych, kompaktowych zmywarek podblatowych, przez zmywarki uniwersalne, kapturowe, po zaawansowane myjnie tunelowe (taśmowe, koszowe) oraz systemy transportowe i urządzenia do przerobu resztek gastronomicznych. MEIKO oferuje swoim
Copyright © 2017 Związek Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu